DOBRO DOŠLI U NAŠ RESTORAN

Ušuškan u najmirnijem dijelu hotela, nacionalni restoran Zlatni bor predstavlja pravo mjesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih proizvoda. Ognjište koje se nalazi u restoranu i tradicionalna kuhinja pružaju gostima jedinstveni ambijent i poseban doživljaj autentičnog žabljačkog života. Prijatnim ambijentom restorana dominira drvo, kao i mnoštvo jedinstvenih istorijskih predmeta i etno detalja iz davnih vremena, koji goste smještaju u vrijeme između prošlosti i sadašnjosti.
Restoran Zlatni bor nudi širok izbor nacionalnih jela i lokalnih specijaliteta, kao i veliki izbor različitih mogućnosti za organizaciju privatnih i korporativnih događaja.

Restoran Zlatni bor je pansionski i a la carte restoran hotela, u kojem gosti koji imaju pansionske pakete ishrane mogu da uživaju u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, gde se doručak služi u vidu švedskog stola.
Restoran nudi slow food koncept, kroz pravljenje i serviranje tradicionalne hrane Durmitora na jedinstven način, koristeći isključivo svježe, organske, potpuno prirodne namirnice, koje proizvode lokalni proizvođači. Restoran promoviše spremanje tradicionalne, domaće hrane, a sve namirnice se nabavljaju od lokalnih dobavaljača..
Restoran je savršen kutak za hedoniste, poznavaoce dobre hrane, vina i ljubitelje dobrog društva.

JELOVNIK

KARTA PIĆA

Rezervacija stola

A la carte restoran

Ime i prezime *
Datum
Telefon *
Vrijeme dolaska
Email *
Broj gostiju

Radno vrijeme


07:00 - 23:00

Dodatne informacije


[email protected]


+382 67 367 243