Nezaboravno iskustvo na jednoj od najljepših rijeka u Europi!

Na dnu planine Durmitor, jedne od glavnih prirodnih i ekoloških atrakcija u Crnoj Gori, kao i u Europi, nalazi se rijeka Tara nadaleko poznata kao „Suza Evrope“.

S obzirom na dubinu i dužinu kanjona, kao i na sve druge karakteristike, rijeka Tara nalazi se na prvom mjestu u Europi i na drugom mjestuu svijetu, nakon kanjona Kolorado u Sjedinjenim Državama. Nepredvidiv temperament, smaragdno zelena boja, robusne i strme obale, velike hidroelektrane i razne podvodne prepreke, čine Taru najvećim izazovom za ljubitelje raftinga.

Rafting kanjonom rijeke Tare jedno je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih iskustava svima koji su ga barem jednom doživeli; ostaje u sjećanju zauvijek. Svaki posjetilac, pomalo adrenalinski zavistan, osjetiće čari netaknute prirode, jedinstvenih pejzaža, brzine koja se neprekidno mijenja.

Gumeni čamci renomirane američke marke AVON EXTREME, vješti i iskusni rafteri čiji su životi isprepleteni s rijekom, pokazaće vam sve tajne i ljepotu najdubljeg i najljepšeg kanjona u Europi.

Izleti su opremljeni izvrsnom opremom za rafting koja će posjetiocima osigurati potpunu udobnost i sigurnost, tako da pored plovila AVON EXTREME imamo vodootporna odijela, prsluke za spašavanje, vodootporne čizme i kacige marke Lalizas.

PO OSOBI

VEĆ OD 45 €

POLUDNEVNA TURA, 45 € PO OSOBI – RUČAK UKLJUČEN U CIJENU

DNEVNA TURA, 110 € PO OSOBI – OBROK JE UKLJUČEN

DVODNEVNA TURA, 200 € PO OSOBI (ZA GRUPE OD 5+ OSOBA)

U cijenu su uključeni:

 • Transport
 • NP takse
 • Osiguranje
 • Obrok (za vegane takođe)
 • Smještaj (za dvodnevni rafting)

*Za dvodnevni rafting potrebno je 5+ osoba.

KONTAKTIRAJTE NAS

  Ime i prezime *
  Email Adresa *
  Telefon *
  Naslov *
  Vaša poruka *