14
апр 2017

SKIJANJE

Skijalište “Savin Kuk” se nalazi na Durmitoru, na 5 kilometara od Žabljaka. Visinska razlika je 800 metara, a najviša kota na 2.010 metara nadmorske visine. Ukupna dužina glavne staze je 3,5 kilometra. Vrh staze označen je crnom, srednji dio crvenom, a donji dio plavom bojom. U funkciji su dvije uspinjače i četiri ski-lifta, a jedna […]

Skijalište “Savin Kuk” se nalazi na Durmitoru, na 5 kilometara od Žabljaka. Visinska razlika je 800 metara, a najviša kota na 2.010 metara nadmorske visine. Ukupna dužina glavne staze je 3,5 kilometra. Vrh staze označen je crnom, srednji dio crvenom, a donji dio plavom bojom. U funkciji su dvije uspinjače i četiri ski-lifta, a jedna staza osvijetljena je i za noćno skijanje. Na raspolaganju nam je 5.500 metara staza.
U neposrednoj blizini skijališta nalaze se brojne planinske brvnare idealne za odmor poslije napornog dana na snegu. Ukoliko želite da se okrijepite uz dobro vino i nacionalnu kuhinju, na usluzi vam stoje nacionalni restorani u podnožju.

Skijalište “Javorovača” se nalazi na 500 metara od centra Žabljaka. Dužina staze je 440 metra. U funkciji je jedan ski-lift, i jedan bebi lift. Sadržaji u okviru Skijališta: Ski škola, Rentiranje i servis ski opreme; Noćno skijanje.

CIJENA:

€ 30 / po osobi