03
апр 2017

BICIKLIZAM

Bajking predstavlja jedan od najzastupljenijih vidova planinske rekreacije poslije skijanja. Bogatstvo doživljaja koja ova planina nesebično nudi biće izuzetno upotpunjeno i doživljeno “na dva točka”, neposrednim kontaktom sa prirodom. U zavisnosti od stepena fizičke spremnosti, iskustva, želja i interesovanja samih turista, u ponudi se mogu naći raznovrsne biciklističke ture. Takođe, u zavisnosti od interesovanja, postoji […]

Bajking predstavlja jedan od najzastupljenijih vidova planinske rekreacije poslije skijanja. Bogatstvo doživljaja koja ova planina nesebično nudi biće izuzetno upotpunjeno i doživljeno “na dva točka”, neposrednim kontaktom sa prirodom. U zavisnosti od stepena fizičke spremnosti, iskustva, želja i interesovanja samih turista, u ponudi se mogu naći raznovrsne biciklističke ture. Takođe, u zavisnosti od interesovanja, postoji mogućnost rentiranja velikog broja bicikala, od početničkih do profesionalnih.
Na raspolaganju je preko 500 km Of-road trasa, mnoštvo singletrack dionica i backcountru avantura. Za početnike je predviđeno upoznavanje sa tehnikama vožnje i osnovnom biciklističkom opremom, kao i vožnja sa organizovanim turama u pratnji specijalizovanih vodiča.
Rentiranje bicikla nudi više agencija, hotela i privatnih radnji – za poludnevne, jednodnevne, i višednevne ture.

CIJENA:

€ 30 / po osobi