VOŽNJA KVADOVIMA

Jeste li spremni za zabavu na četiri točka? 

Doživite ljepotu nacionalnog parka Durmitor na drugačiji način, off-road vožnjom po nestvarnim predjelima najviše crnogorske planine. Uz adrenalinsku injekciju koju vam mogu pružiti samo ATV vozila saznajte zašto je Crna Gora zemlja “divlje ljepote”.

Za bezbrižno uživanje u netaknutoj prirodi i spektakularnom pogledu, brinu se naši iskusni vodiči, koji su uvijek uz vas, starajući se da sve protekne u najboljem redu, a posebno pazeći na vašu sigurnost. Provozajte se našim ATV vozilima i napravite uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati.

Maršute su mnogobrojne, ali je moguće i organizovanje posebnih tura na zahtjev.

PO OSOBI

VEĆ OD 60 €

Izdvajamo sledeće:

Adventure seeker (trajanje ture 1h) 60 €:

Polazak iz Žabljaka preko Macanske poljane, Momčilov grad, nakon čega slijedi vidikovac na Crno jezero i kanjon rijeke Tare, i povratak na polazno mjesto.

Adrenaline junkie (trajanje ture 2 – 2,5h) 100 €:

Polazak iz Žabljaka prema Njegovuđi, obilazak Zminičkog jezera, povratak u Žabljak, odakle se put nastavlja preko Macanske poljane do Momčilovog grada. Slijedi vidikovac na Crno jezero i kanjon rijeke Tare. Kraj ture.

ATV  membership experience (trajanje ture 5h) 150 €:

Polazak iz Žabljaka prema Njegovuđi, obilazak Zminičkog jezera, odakle se put nastavlja preko Studenica i Gomila do Zabojskog jezera, koje se nalazi u srcu Sinjajevine. Nakon toga, slijedi povratak preko Vrtoč polja, i obilazak Vražjeg i Ribljeg jezera. Kraj ture.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Ime i prezime *
    Email Adresa *
    Telefon *
    Naslov *
    Vaša poruka *