HOTEL ZLATNI BOR

Napravićemo ovo mjesto vašim domom

Hotel Zlatni bor nalazi se na regionalnom putu koji povezuje Žabljak – Pljevlja, udaljen 2 km od samog centra Žabljaka. Žabljak je najvisočiji grad na Balkanu (1456 metara nadmorske visine). Smješten u samom središtu gorostasne planine Durmitor, Žabljak predstavlja najpoželjniju destinaciju kako ljetnjeg, tako i zimskog turizma. U njegovoj blizini se nalazi i najdublji kanjon u Evropi, a drugi po veličini u svijetu, veličanstveni kanjon rijeke Tare. Ovaj mali grad, na sjeveru Crne Gore, okružen je sa 18 ledničkih jezera i 23 planinska vrha od preko 2200 metara nadmorske visine. Zbog netaknutih prirodnih ljepota koje izviru na svakom koraku, postao je jedna od najprivlačnijih destinacija za sve ljubitelje prirode.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i planinskih elemenata, drvenih oplata u kombinaciji s čistim kamenim površinama i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba i izazvao osjećaj topline doma, koji je daleko od kuće.

Hotel Zlatni bor gostima nudi 30 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TV, kablovsku televiziju, mini bar, fen i besplatnu internet konekciju. Pored toga, hotel nudi besplatan parking za sve goste hotela i nacionalnog restorana. Na 1450 metara nadmorske visine, ovaj tradicionalni hotel ima sprektakularan pogled na planinski vijenac, idealno je okruženje za istraživanje lokalne flore i faune. Žabljak je udaljen svega 120 km od glavnog grada Podgorice i međunarodnog aerodroma Podgorica, a 150 km od aerodroma u Tivtu.

Ušuškan u najmirnijem dijelu hotela, nacionalni restoran Zlatni bor predstavlja pravo mjesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih proizvoda. Ognjište koje se nalazi u restoranu i tradicionalna kuhinja pružaju gostima jedinstveni ambijent i poseban doživljaj autentičnog žabljačkog života. Prijatnim ambijentom restorana dominira drvo, kao i mnoštvo jedinstvenih istorijskih predmeta i etno detalja iz davnih vremena, koji goste smještaju u vrijeme između prošlosti i sadašnjosti.

Restoran Zlatni bor nudi širok izbor nacionalnih jela i lokalnih specijaliteta, kao i veliki izbor različitih mogućnosti za organizaciju privatnih i korporativnih događaja. 

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

U sobama nije dozvoljeno pušenje

Parking je besplatan

DSC_0060
IMG_5892
DJI_0013-1